Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Εσύ πόσο λατρεύεις να πλέκεις κασκόλ;


Καθώς ετοιμάζομαι να αφήσω σιγά σιγά τα βαμβακερά νήματα, ψάχνω να βρω νέα σχέδια για τον φετινό χειμώνα. Αυτό που μου αρέσει πολύ να πλέκω είναι σκούφους (δεν τους βαριέμαι ποτέ) και κασκόλ όχι μόνο για εμένα αλλά για τους αγαπημένους μου ανθρώπους επίσης.

Ωστόσο πιστεύω ότι το πλέξιμο των κασκόλ είναι το αγαπημένο project όλων αυτών που πλέκουν.

Γιατί μας αρέσει όμως τόσο πολύ;;;

Εδώ θα βρεις 10 λόγους....


1. Τα κασκόλ πάντα μας ταιριάζουν στο μέγεθος. Εγώ έχω βρει το κατάλληλο μήκος για να είναι ούτε πολύ κοντό αλλά ούτε πολύ μακρύ.

2. Τα κασκόλ αναδεικνύουν το ντύσιμο μας.

3. Τα κασκόλ είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και όμορφα. Πέρα από τον κλασικό τρόπο που μπορεί να φορεθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εσάρπα, ένα sling για το μωρό, ζώνη, λουρί σκύλου, ακόμα και σαν νάρθηκα σε τραυματισμένο χέρι. Απλά φαντασία θέλει...

4. Τα κασκόλ δεν χρειάζομαι μεγάλη ποσότητα νήματος και μπορούμε να επιλέξουμε φτηνό νήμα.


5. Τα κασκόλ (ειδικά τα χειροποίητα) είναι ότι πρέπει για δώρο!

6. Τα κασκόλ υπάρχουν σε διάφορα σχέδια. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο εύκολο σχέδιο και να το τελειώσεις μέσα σε ένα σαββατοκύριακο.

7. Τα κασκόλ σου δίνουν την ευκαιρία να τα πλέξει σε μορφή "δαντέλας" χωρίς να χαλάει η μορφή τους και χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.


8. Τα κασκόλ είναι ιστορικά σημαντικά ρούχα, καθώς αποτελεί το μοναδικό ένδυμα που συνεχίζεται να φοριέται συνεχώς από την εποχή των Αρχαίων Αιγυπτίων.

9. Τα κασκόλ μπορούν και δράσουν σαν μια αγκαλιά και να σου φτιάξουν τη μέρα!

10. Τα κρόσσια!!! (είναι πολύ απλό)


Αν αυτοί οι λόγοι δεν σου είναι αρκετοί, τότε θα πρέπει να επιλέξεις άλλο χόμπι. Αν όμως συμφωνείς κι εσύ, άρπαξε την ευκαιρία και ξεκίνα να ψάχνεις νέα σχέδια για τον χειμώνα. Μη ξεχνάς άλλωστε πως μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, τα μαγαζιά θα πλημμυρίσουν με νέα νήματα για να διαλέξεις!

Αν είσαι από αυτούς που θέλει να δίνει κάποια χρήματα επιπλέον για το χόμπι του, σου προτείνω να αγοράσεις το βιβλίο Scarf Style 2 σε μορφή ebook που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, στο οποίο θα βρεις πανέμορφα και ιδιαίτερα σχέδια για να πλέξεις κασκόλ, αλλά θα σου δοθεί  και το βιβλίο Scarf Style 1 δωρεάν.

Καλό Πλέξιμο!

Φιλιά,
Χαρά


Print Friendly and PDF

2 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Είναι όμορφο να δημιουργείς
Φιλάκια ...

vivi ka είπε...

Καλησπέρα Χαρά μου!! Έχω πολλά χρόνια να πλέξω και ξέρω πως αν το αρχίσω δεν θα σταματάω!! Είναι ένα ακίνδυνος για τον οργανισμό εθισμός! :)) Προς το παρόν θα απολαμβάνω τις δικές σου δημιουργίες!! Φιλάκια!!

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράσου ελεύθερα!!!!