Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τα οφέλη του Merino στα μωρά



Θέλω σήμερα να σας μιλήσω για ένα φυσικό στοιχείο, το μαλλί Merino και πόσο ευεργετικό είναι για τα μωρά και τις μαμάδες.


Όλες οι νέες ζωές είναι πολύτιμες, γι' αυτό το μαλλί Merino συμβάλλει στην προστασία και τη φροντίδα τους με ένα ασφαλές, άνετο και φυσικό τρόπο.

Τα φυσικά ρούχα της Φύσης

Το μαλλί Merino έχει εξελιχθεί με τη πάροδο εκατομμυρίων χρόνων με σκοπό να προσφέρει φυσική προστασία. Δημιουργήθηκε από τη φύση για την προστασία σε αντίξοες συνθήκες και ακραίες καιρικές συνθήκες. Ειδικότερα το Merino της Αυστραλίας είναι φυσική επιλογή για τα μωρουδιακά ρούχα και τα μικρά παιδιά. Είναι μαλακό, λεπτό και λείο για το ευαίσθητο δέρμα των νέων και είναι ασφαλές για να φοριέται πάρα πολύ. Και επειδή το μαλλί Merino είναι ανανεώσιμο και βιοαποικοδομήσιμο, είναι επίσης πιο ήπιο για το περιβάλλον.

Ένας αποτελεσματικός ρυθμιστής θερμοκρασίας

Το μαλλί Merino αναπνέει φυσικά καθιστώντας το, ένα πολύ αποτελεσματικό ρυθμιστή θερμοκρασίας. Σε ιδιαίτερα ζεστές ή κρύες περιπτώσεις, τα μωρά αγωνίζονται για να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους. Το μαλλί Merino βοηθά στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για τον ύπνο. Λειτουργεί απορροφώντας τον ατμό της υγρασίας αντί του δέρματος, διατηρώντας έτσι τα μωρά στεγνά. Ο ατμός κινείται μακριά και στη συνέχεια εξατμίζεται, βοηθώντας να διατηρηθεί μια σταθερή, άνετη θερμοκρασία.

Υγιέστερο και ασφαλέστερο

Οι γονείς να είναι σίγουροι ότι το μαλλί Merino είναι ένα από τα ασφαλέστερα μαλλιά για τα παιδιά. Το μαλλί Merino είναι φυσικά ανθεκτικό στη φωτιά, δεν θα λιώσει και δεν θα κολλήσει στο δέρμα. Αυτό το καθιστά μια ασφαλέστερη επιλογή τόσο για ρούχα όσο και για σκεπάσματα. Όντας ένα φυσικό μαλλί που προστατεύει από διάφορα στοιχεία, το μαλλί Merino παρέχει μεγαλύτερη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία από τα περισσότερα συνθετικά και βαμβακερά, έτσι ολόκληρη η οικογένειά είναι ασφαλέστερη όταν το φοράει τις ηλιόλουστες μέρες.



Εύκολο στη φροντίδα

Το να μεγαλώνεις παιδιά μπορεί να είναι μια δύσκολη επιχείρηση, αλλά το να διατηρείς καθαρό το μαλλί Merino είναι εκπληκτικά εύκολο. Κάθε ίνα του Merino έχει ένα φυσικό προστατευτικό εξωτερικό στρώμα που αντιστέκεται στη βρωμιά και στους λεκέδες εμποδίζοντας να απορροφηθεί, οπότε τα ρούχα και τα σκεπάσματα είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν. Το μαλλί Merino είναι φυσικά ανθεκτικό στις οσμές, διατηρώντας τα ρούχα των παιδιών σου φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, άρα απαιτούν και πιο αραιό πλύσιμο. Και όταν θα χρειαστεί πλύσιμο, όλα τα ρούχα με μαλλί Merino μπορούν με ασφάλεια να πλυθούν στο πλυντήριο και να μπουν στο στεγνωτήριο.

Μαλακό και άνετο

Το μαλλί Merino είναι φυσικά μαλακό και λείο για το ευαίσθητο νεανικό δέρμα. Τα Merino πρόβατα παράγουν το καλύτερο μαλλί και έτσι τα ρούχα που είναι φτιαγμένα από αυτό είναι εξαιρετικά άνετα για τα νεογέννητα και τις μαμάδες τους. Η φυσική ελαστικότητα του Merino κάνει το ρούχο να τεντώνει όταν φοριέται και να αναπηδά πίσω απαλά στο φυσικό του σχήμα, με λίγη χαλάρωση. Αυτό σημαίνει ότι όταν το μωρό φοράει ένα ρούχο με μαλλί Merino αισθάνεται άνετα όταν κοιμάται, τρώει ή ανακαλύπτει τον κόσμο.

Ελπίζω να βοήθησα όλες τις μαμάδες ή τις μέλλουσες μαμάδες να επιλέξουν το καλύτερο για τα μωρά τους.

Φιλιά,
Χαρά
Print Friendly and PDF

9 σχόλια:

maya =^o^= είπε...

Υπέροχο ποστ!!ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!!εγώ μερινό χρησιμοποιώ συνήθως για τις φελτ δημιουργίες μου και είναι το αγαπημένο μου μαλλί!!να φανταστείς μου αρέσει να χώνω τη μύτη μου στην μπούκλα να το μυρίζω..τόσο εθισμένη είμαι χιχιιχι!!!!!!!!!!!!!!!είναι όντως πολύ απαλό και τόσο καθαρό!!!!!καλή εβδομάδα!!!

Unknown είπε...

Συμφωνώ Μάγια μου, αν και πρέπει να τονίσουμε οτι είναι πιο ακριβο από τα απλά νήματα. Εγώ το χρησιμοποιώ σε ειδικές περιπτώσεις, οταν δηλαδή θέλω να φτιάξω κάτι πραγματικά καλό.

eirini είπε...

einai wraia!!!

το χειρότεχνο είπε...

πολυ χρησιμες πληροφοριες κ για εμας τις αρχαριες!!!ευχαριστουμε

DIMI είπε...

Καλησπέρα!Ωραία ανάρτηση!Θά συμφωνήσω καί εγώ!!Τό καλύτερο νήμα νά πλέξης παιδικά ρουχαλάκια!!Τό ξέρω έκ πείρας πού έπλεξα στά εγγονάκια μου!!Καλή εβδομάδα!!Φιλιά!!

Τζέσσυ είπε...

Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες και πολύ χρήσιμες!!!!
Πραγματικά φαίνεται καταπληκτικό!!!!
Καλή σας συνέχεια!!!!

Sofi είπε...

Ευτυχώς αυτό παίρνω κ εγώ...πολύ χρήσιμη πάντως η ανάρτηση!Φιλιά

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση
Φιλάκια ...

Δημιουργία είπε...

Χρήσιμες οι πληροφορίες και πολύ ενδιαφέρουσες.

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράσου ελεύθερα!!!!