Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

"World’s Longest Virtual Scarf"


Δεν μπορώ να καταλάβω πως μου ξέφυγε αυτό τόσο καιρό!!!

Η εταιρία νήματος Woolmark προσπαθεί να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ, το μεγαλύτερο ψηφιακό κασκόλ μέσω μιας σελίδας στο Facebook, το "We love wool".

Όλοι εμείς που πλέκουμε ή όχι, μπορούμε να βγάλουμε μια φωτογραφία τον εαυτό μας, να την ανεβάσουμε στη συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook και να επιλέξουμε το είδος του κασκόλ, το χρώμα και το ύφασμα. Όλες οι εικόνες ενώνονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ενιαίο κασκόλ!

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι μέχρι στιγμής έχουν ανεβάσει τις φωτογραφίες τους και πέρα από τη διασκέδαση και το ρεκόρ, όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος σε κλήρωση με πολλά δώρα. Κάθε εβδομάδα κληρώνεται ένας νικητής με δώρο νήματα της εταιρίας και έπαινο για τη συμμετοχή του.

Είναι πολύ διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να βλέπεις όλες τις συμμετοχές να δημιουργούν ένα κασκόλ και ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις και εσύ, μπορείς πολύ απλά να το παρακολουθήσεις!!!

Εννοείται πως πήρα ήδη μέρος και θα συνεχίζω να το κάνω γιατί είναι πολύ διασκεδαστικό και θέλω πολύ να γίνω μέρος αυτής της ενέργειας!!!

Καλές Φωτογραφίες να έχουμε!!!!
Φιλιά,
Χαρά
Print Friendly and PDF

1 σχόλια:

Χρυσούλα είπε...

Καλά έκανες και πήρες μέρος!...
Καλή συνέχεια σου εύχομαι!

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράσου ελεύθερα!!!!